Bajić: Ako ne pobijedimo Gradinu, čeka nas težak period

Radnik bez prava na grešku

Bajić: Ako ne pobijedimo Gradinu, čeka nas težak period

A. Haznadarević

Samo jedna pobjeda u dosadašnjem toku sezone ne može da zadovolji nikoga u redovima Radnika, koji će u subotu protiv Gradine imati možda i posljednju priliku da sa tri boda uhvati priključak sa klubovima koji se bore za opstanak.

"Iza nas je jedan težak period i ja se nadam da će igrači shvatiti ozbiljnost situacije i da ćemo konačno uspjeti da pobijedimo Gradinu. Narednog protivnika ne smijemo potcjeniti, jer oni znaju da odigraju dobro, što su i pokazali nedavno protiv Slavije. Sa tri boda bi vratili neophodan mir u našu svlačionicu, u protivnim čeka nas težak period u borbi za opstanak", rekao je trener Srđan Bajić.

 

Treneru Bajiću nije lako, jer ove sedmice su igrači Radnika štrajkovali i veliko je pitanje u kakvom stanju dočekuju ovaj susret protiv Gradine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.