Bajić: Gosti su favoriti, ali mi se ne predajemo

Strateg Sutjeske uoči Borca

Bajić: Gosti su favoriti, ali mi se ne predajemo

M. Jakovljević

Sutjeska će danas u Foči ugostiti lidersku ekipu u prvenstvu Borac iz Banja Luke.

Ovaj meč dolazi u nezgodno vrijeme za Fočake imajući u vidu da su do sada pretrpjeli šest poraza. Razlika u bodovnom saldu jeste 11 u korist Banjalučana.

"Gosti su favoriti, poznajemo njihov stil igre i pokušat ćemo da im se suprostavimo. Biti ćemo hendikepirani, jer neće moći igrati Jovanović i Blagojević koji imaju žuticu. Previše je bilo rasprodaje bodova i sa tim moramo da stanemo. Igrači su svjesni u kakvoj se poziciji nalazimo i vjerujem da ćemo učiniti sve kako bi stigli do trijumfa", ističe trener Sutjeske, Srđan Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi