Bajić: Igramo sve bolje

Radnik pobijedio Budućnost sa 3:2

Bajić: Igramo sve bolje

Adnan Beganović

Fudbaleri Radnika su nastavili sa odigravanjem kontrolnih utakmica, a u posljednjoj provjeri poibjedili su Budućnost iz Banovića sa 3:2 i to golovima Ristića, Nikića i Basare.

"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i forma nam ide uzlaznom linijom, pa vjerujem da ćemo do početka drugog dijela sezone biti potpuno spremni", kazao je trener Srđan Bajić, dodavši:

"Imamo težak raspored, ali i cilj da izborimo opstanak, pa zbog toga moramo da budemo maksimalno spremni i da formu tempiramo za tu prvu utakmicu koju u Bijeljini igramo protiv Veleža, a nakon toga slijedi gostovanje u trebinju kod Leotara. Kad bu tu uzeli četiri boda imali bi sjajnu poziciju u borbi za opstanak."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.