Bajić: Imamo veći motiv od Slavije

Slavija gostuje u Bijeljini

Bajić: Imamo veći motiv od Slavije

A. Haznadarević

Bod na Grbavici maksimalno je motivisao igrače Radnika koji sa dosta optimizma dočekuju sutrašnji susret protiv Slavije.

"Ovo je prava prilika da protiv renomiranog protivnika uzmemo tri boda. Slavija se pokazala kao izuzetno kvalitetan rival u dosadašnjem toku sezone i mi sa puno respekta dočekujemo ovaj susret i želimo da ostvarimo prvu pobjedu", istakao je trener Radnika Srđan Bajić, te dodao:

"Neće biti lako jer u goste nam dolazi izuteno neuogodna ekipa, koja je pokazala dobar fudbal i rezultate otkako je preuzeo trener Čapljić. Smatram da moji igrači imaju veći motiv i da će u ovom susretu pokazali dobar pristup i da će uzeti sva tri boda" zaključio je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.