Bajić: Iskoristili smo nedostatke koje ima momčad Sarajeva

Radnik zasluženo slavio

Bajić: Iskoristili smo nedostatke koje ima momčad Sarajeva

A. Beganović

Radnik iz Bijeljine na najbolji mogući način je okončao jesenji dio sezone. Naime, pred svojim navijačima fudbaleri Radnika su savladali Sarajevo, a trener momčadi iz Bijeljine, Srđan Bajić, nakon susreta je bio prezadovoljan.

"Zasluženo smo slavili. Bili smo borbeni svih 90 minuta i u svakom momentu smo znali šta želimo. Znao sam da možemo pobijediti Sarajevo, a uostalom to sam i najavljivao", istakao je Bajić nakon susreta.

"Gledao sam nekoliko utakmica Sarajeva i uočio sam nedostatke koje ima ova momčad. Iznenadili smo ih borveno i čvrstom igrom, a pritiskali smo njihovu zadnju liniju. Znao sam da tako možemo nešto napraviti. U sredini smo razbili njihovu igru i na pauzu odlazimo i više nego zadovoljni", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.