Bajić juriša prema laskavoj tituli

Dva gola prednosti

Bajić juriša prema laskavoj tituli

E. Škorić

Napadač Željezničara Riad Bajić i dalje je prvi strijelac Premijer lige.

Bajić se u 26. kolu upisao u strijelce. Postigao je gol u 3:0 pobjedi Želje nad Veležom i sada se učvrstio na vrhu liste strijelaca sa 14 golova.

Stevo Nikolić i Wagner nisu pogađali proteklog vikenda, pa njih dvojica ostaju na diobi drugog mjesta sa po 12 golova.

Leon Benko je protiv Zrinjskog postigao svoj osmi gol, baš kao i Miloš Filipović za Drinu protiv Olimpica, a osam su postigli još Zoran Kokot iz Želje, Bojan Puzigaća iz Sarajeva, Uroš Stojanov iz Zvijezde, Joco Stokić iz Borca i Krste Velkoski iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bajić je za sada na dobrom putu da osvoji laskavu titulu najboljeg strijelca lige. Četiri kola prije kraja, ima dva gola viška u odnosu na Wagnera i Nikolića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.