Bajić: Kompletni smo, želimo pobijediti Sarajevo

Lider Premijer lige gostuje u Bijeljini

Bajić: Kompletni smo, želimo pobijediti Sarajevo

Edmir Škorić

Marko Basara, Danijel Ćulum i Željko Krsmanović igrat će za Radnik u subotu protiv Sarajeva u utakmici koja ima izuzetnu važnost za obje momčadi. 

Sarajevo pobjedom osigurava naslov jesenjeg prvaka, dok bi sa tri boda Radnik prezimio van opasne zone.

"Najvažnije je da su se pojedini igrači oporavili od povreda, odnosno da su pojedinici odradili kazne neigranja zbog kartona. Pred nama je sad 90 minuta utakmice u kojoj možemo da nadoknadimo puno onog što smo jesenas propustil", rekao je trener Radnika Srđan Bajić i dodao:

"Sarajevo je favorit na papiru, ali mi se nećemo predati. Igrat ćemo kompletni, istrčaćemo na teren i pokušati da pobijedimo goste. Ne treba ni govoriti koliku težinu bi za Radnik imala tri boda iz ove utakmice."

Inače. Sarajevo na već nekoliko uzastopnih gostovanja nije uspjelo doći do pobjede, koja im je itekako važna sada kada imaju bod prenosti u odnosu na Željezničar, koji na Grbavici dočekuje Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.