Bajić: Leotar shvatiti ozbiljno

Trener Radnika

Bajić: Leotar shvatiti ozbiljno

Pred ekipom Radnika je najlakši posao u ovom kolu. U goste im dolazi odavno otpisani Leotar i samo je pitanje koliko će uvjerjiv trijumf ostavriti domaći tim. 

Trener Srđan Bajić koristi svaku priliku da svoje igrače dodatno motiviše.

„Mi u ovoj utakmici možemo mnogo više izgubiti. Ova tri boda jednostavno moramo osvojiti, jer protiv Leotara će svi osvajati bodove. U subotu možemo prebroditi sve brige oko opstanka i zato je ova utakmica važna. Eventualni neupjeh mogao bi uzdrmati naše redove i stvoriti nam mnoge probleme pred finiš sezone,“ kazao je trener Srđan Bajić i dodao:

„Zato ništa ne prepuštamo slučaju i ne dozvoljavamo bilo kakvo opuštanje. Leotar moramo shvatiti ozbiljno, bez obzira na njihove probleme.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.