Trener Drine

Bajić: Moramo upregnuti i opstati u ligi

Nakon dobre partije u prošlom kolu protiv Sarajeva i remija od 0:0, danas je ekipa Drine sa 2:0 poražena na Grbavici.

“Čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi, pogotovo na sjajnoj igri u prvom poluvremenu. Domaćin nam je pravio probleme kratkim pasovima. Mi smo danas u Sarajevo stigli bez tri-četiri bitna igrača, ali smo željeli iznenaditi Željezničar”, rekao je Srđan Bajić, trener Drine.

Težak duel po dosta teškom terenu protiv Sarajeva odrazio se na današnje izdanje Zvorničana.

“Istrošili u toj utakmici. Za ovu ekipu je ritam srijeda-subota je ipak prejak. Nemam ja tu neke puno alternative kada je riječ o igračkom kadru”, dodao je Bajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvorničane do kraja očekuje žestoka borba za opstanak.

“Biće to borba do zadnjeg kola, ja sam to znao kada sam prihvatio posao. Ja se nadam da ćemo zajedno upregnuti i opstati u ligi”, istakao je trener Drine na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.