Bajić nakon petarde u Mostaru: Utakmicu što prije zaboraviti

Radnik deklasiran

Bajić nakon petarde u Mostaru: Utakmicu što prije zaboraviti

Radnik iz Bijeljine danas je u Mostaru deklasiran na gostovanju kod Zrinjskog u utakmicu koja je riješena za svega 16 minuta. 

„Teško je nešto pametno kazati nakon ovako visokog poraza. Pobjeda Zrinjskog je zaslužena i čista na čemu im čestitam. Ušli smo u meč onako kako ne treba, opušteno sa mislima da ćemo lako do pozitivnog rezultata. Nismo ispoštovali ni djelić dogovora iz svlačionice za što i ja snosim dio krivice,“ kazao je Bajić, te dodao:

„Upustva koja sam dao igračima oni očigledno danas uspjeli pretvoriti u djelo protiv ovakvog protivnika. Možda sam se trebao opredijeliti za neku drugu taktiku, mada je teško igrati kada nakon pet minuta gubiš sa 2:0. Ovu utakmicu što prije trebamo zaboraviti i okrenuti se narednim.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.