Bajić: Ne vidim razlog zbog kojeg bi se plašili Borca

Radnik dočekuje Banjalučane

Bajić: Ne vidim razlog zbog kojeg bi se plašili Borca

A. Haznadarević

Seriju pobjeda fudbaleri Radnika prekinuli su u prošlom kolu u Travniku, a teško je vjerovati da bi protiv Borca mogli da dođu do tri boda. I pored toga što je uloga favorita na strani gostiju u Radniku su optimisti.

"Mi smo i protiv Sarajeva i Širokog Brijega bili autsajderi na svom terenu, ali smo ih pobjedili. Ne vidim razlog zbog kojeg bi se plašili Borca, koji istina, ima možda i najkvalitetniji tim u Premijer ligi, ali imaju i oni svoje neke nedostatke koje ćemo mi pokušati da iskoristimo. Igrat ćemo resterećeni i vjerujem da ćemo u takvoj igri pobjediti. Mi se ne plašimo Borca", rekao je trener Srđan Bajić.

 

Golman Mladen Lučić je u Radnik stigao na pozajmicu iz Borca, pa u ovoj utakmici on ima poseban motiv.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Sve ću učiniti da sačuvam svoju mrežu, iako je pred nama teška utakmica i izuzetno jak i motivisan protivnik. Borac je ovog proljeća pokazao da je jedan od najkvalitetnijih klubova u ligi, ali smatram da će u Bijeljini prekinuti seriju pobjeda", rekao je Lučić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti