Bajić: Neće biti lako, ali želimo izboriti plasman dalje

Radnik će pokušati nadoknaditi minimalni poraz

Bajić: Neće biti lako, ali želimo izboriti plasman dalje

A. Haznadarević

U prvom duelu GOŠK-a i Radnika, momčad iz Gabele je bila uspješnija, te je na kraju slavila rezultatom 1:0. Ipak, ovakav minimalni poraz nije nenadoknadiv za Radnik.

Svjestan je toga i trener Radnika Srđan Bajić, koji također zna da nije jednostavan zadatak koji se nlazi pred njegovom ekipom:

"Sigurno je da ćemo nastojati postići dva gola i izboriti plasman dalje. Neće biti lako, jer siguran sam da i GOŠK želi otići dalje u ovom takmičenju. Bilo bi lijepo kad bi u prvom poluvremenu postigli bar jedan gol, jer to bi nam sigurno otvorilo širom vrata četvrtfinala", istakao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije