Bajić: Nema predaje na Otoci

Vjeruje da Radnik može i do sva tri boda

Bajić: Nema predaje na Otoci

A. Haznadarević

Tri boda iz prošlog kola protiv Gradine vratila su vjeru Radniku da u nastavku sezone može ostvariti prioritetni cilj, a to je opstanak. Prva naredna prepreka na ovom teškom putu je sastav Olimpica.

"Izuzetno cijenimo Olimpic koji je u Mostaru pokazao o kakvoj se ekipi radi. Teško je Zrinjskom postići jedan, a ne četiri gola. Upravo taj podatak nas upozorava da nas u Sarajevu očekuje tim koji se nalazi u dobroj formi i tim koji zaslužuje respekt u svakom slučaju", smatra trener Radnika Srđan Bajić. 

 

"Naš zadatak će biti da sačuvamo mrežu pa ćemo se sigurno posvetiti odbrani svog gola, a nećemo zapostaviti ni napad, jer zašto ne vjerovati u osvajanje sva tri boda. Olimpic jeste favorit, ali mi iz Bijeljine ne nosimo bijelu zastavu", dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti