Bajić: Ovo je petnaesti put da su nas koštale greške sudija

Trener Radnika rigao vatru na arbitra Terzića

Bajić: Ovo je petnaesti put da su nas koštale greške sudija

Srđan Bajić burno je reagovao nakon dosuđenog jedanaesterca za Velež na startu utakmice, a živci su popustili i u finišu prvog dijela. 

Rigao je Bajić vatru na arbitra Huseina Terzića iz Travnika, koji ga je opravdano isključio u 40. minutu.

„Nemam neki specijalan komentar nakon današnje utakmice. Ovo je petnaesti ili šesnaesti put da smo oštećeni i da su nas koštale sudijske greške. Čaša se prelila i reagovao sam tako kako sam reagovao,“ kazao je Bajić, te pohvalio igru Veleža:

„Ne želim svojim postupcima i svojom izjavom umanjiti pobjedu Veleža. Protivnik je kvalitetan, odlično vođen i ja sam pretpostavio šta nas očekuje u Mostaru. Pokušali smo sa jakim blokom kojim bismo neutralizovali Veležove napade, ali nas je jedanaesterac na startu utakmice posjekao.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.