Bajić: Ovo nije bio pravi Radnik

Bajić: Ovo nije bio pravi Radnik

A. Beganović

Nakon serije dobrih igara i rezultata fudbaleri Radnika su danas razočarali svoje navijače. Desetkovanom Željezničaru nisu uspjeli pružiti ozbiljniji otpor i na kraju su sasvim zasluženo poraženi sa ubjedljivih 3:0.

"Ovo danas nije bio pravi Radnik. Igrali smo baš onako kako ne želimo da igramo, srljali smo grlom u jagode, te smo dozvolili Željezničaru da nam postigne dva lagana gola", izjavio je trener Radnika Srđan Bajić.

"Željezničar je zasluženo uzeo sva tri boda, jer su bili bolji i više su željeli pobjedu. Moji igrači su izgleda očekivali da će pobjeda doći sama, a protiv ekipa kakva je Željezničar to nije moguće. Moramo analizirati sve ono što se dešavalo i vidjeti gdje smo griješili kako nam se slične stvari ne bi ponavljale", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.