Bajić: Pokušat ćemo iznenaditi na Grbavici

Bez publike na Grbavici

Bajić: Pokušat ćemo iznenaditi na Grbavici

Adnan Beganović

U okviru 7. kola BH Telecom Premijer lige fudbaleri Radnika u nedjelju će na Grbavici snage odmjeriti sa domaćim Željezničarem. Svjesni su u premijerligašu iz Bijeljine da su Plavi apsolutni favoriti, no kako sami kažu na Grbavicu ne dolaze s bijelom zastavom.

Konačno su i fudbaleri Radnika uspjeli da ostvare prvu pobjedu u sezoni i takosu napravili dobru uvertiru pred odlazak na Grbavicu. Pobjeda protiv Rudara iz Zenice od 3:0 u Kupu BiH podigla je atmosferu u ovom klubu.

"Igračima je nedostajala upravo jedna ovakva utakmica i sad poslije uspjeha u Kupu BiH svi smo odlučni u namjeri da i u prvenstvu krenemo sa osvajanjem bodova", rekao je trener Srđan Bajić.

Veliki problem za Radnik može biti to što mu sad u Premijer ligi dolazi gostovanje na Grbavici.

"Bit će to utakmica u kojoj ćemo mi pokušati da dođemo do dobrog rezultata. Na tribinama neće biti navijača pa sam siguran da Željezničar neće biti toliko motivisan, kao kad igraju pred punim tribinama. To što će tribine biti prazne nije dobro za fudbal, ali mi ćemo to pokušati da iskoristimo", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.