Bajić priziva sreću pred Olimpic

Drina pred Olimpic

Bajić priziva sreću pred Olimpic

M. Šljivak

Bez obzira na trenutni položaj na tabeli ekipa Drine je jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje iz Premijer lige. 

Ukoliko u ovom kolu na svom terenu ne pobjede neugodni tim Olimpica, igrači iz Zvornika slobodno mogu da počnu pakovati kofere za selidbu u ligu RS. Drina će u ovom meču igrati bez Radovana Vasića.

"Iza nas je serija slabih rezultata i mi jednostavno sad moramo da pobijedimo Olimpic. Toga su svjesni i moji igrači koji su odlučni da daju sve od sebe kako bi na terenu došli do vrijedna tri boda. U nekim prethodnim susretima nismo bili miljenici sreće, pa vjerujem da će ona biti naš saveznik u ovom susretu", kaže trener Srđan Bajić.

Boban Đerić tvrdi da su igrači samo krivi za tešku poziciju u kojoj su se našli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo sebi smjeli dozvoliti da na domaćem terenu izgubimo utakmice protiv Mladosti i Čelika. Sa ovih šest bodova mi bi bili u sigurnoj zoni, ovako moramo da strepimo. Pred nama su veliki pritisak i Olimpic, ali pobijedićemo ih zajedno", rekao je Đerić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.