Mladi napadač nakon utakmice

Bajić: Svaki put kada dobijem priliku dat ću svoj maksimum

A. Beganović

Bh. reprezentacija savladala je danas Albaniju sa 2:1 u prijateljskoj utakmici koja se igrala u Elbasanu.

Naša reprezentacija do pobjede je došla golovima Džeke i Lulića, dok je jedini strijelac za domaću selekciju bio Balaj. Novi nastup u dresu A reprezentacije upisao je Riad Bajić koji je nakon utakmice izjavio da je sretan što je dobio danas nešto veću minutažu.

"Ušli smo ozbiljno u utakmicu, dogovorili smo se u svlačionici da odigramo ozbiljnu utakmicu i da mislimo u glavama kao da je kvalifikaciona utakmica. Tako smo se postavili na terenu, odradili smo što je selektor tražio i zasluženo smo slavili. Zadovoljan sam, prvo sam debitovao u Zenici i sada sam dobio dosta veću minutažu i želim se zahvaliti svima na ukazanom povjerenju. Ja ću svaki put kada dobijem šansu dati maksimalno što mogu", rekao je Bajić, koji je imao poruku za bh. kadete koji su se danas plasirali na EP:

"Jedan veliki korak za njih, ali i za BiH. Želim im sve najbolje i nadam se da će se pokazati u pravom licu", dodao je napadač Konyaspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi