Bajić zadovoljan pripremama

Slijede kontrolne utakmice

Bajić zadovoljan pripremama

A. Beganović

Iza fudbalera Radnika su dvije nedjelje priprema u kojima je ekipa radila kondicione treninge, a u međuvremenu su odigrali i jednu utakmicu.

"Igrali smo protiv nižerazrednog tima Premijera iz Bandovinaca koju smo pobjedili sa 9:1. Generalno moram da bude zadovoljan fizičkom pripremljenošću moje ekipe. Sad nam predstoji uigravanje i serija kontrolnih utakmica. Duboko sam uvjeren da ćemo biti spremni za drugi dio sezone u kojem želimo da izborimo opstanak", rekao je trener Radnika Srđan Bajić.

Trener bijeljinskog sastava ne krije da njegova ekipa ima ogroman prostor za napredak.

"Ovo je samo prva utakmica koja je mojim igračima poslužila kao jedan vid osvježenja poslije napornih priprema. Noge su još uvijek teške, tako da smo mi daleko od one želje forme do koje ćemo sigurno stići do početka drugog dijela sezone", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.