Bajić: Želim pobjedu nad Širokim

Radnik želi bodove i u srijedu

Bajić: Želim pobjedu nad Širokim

M. Šljivak

Dobra igra i uvjerljiva pobjeda protiv Slavije pokazali su da Radnik nije u krizi, pa igrači ovog kluba sa mnogo optimizma dočekuju susret protiv Širokog Brijega. 

"Ekipa je pokazala snagu i kvalitet u Istočnom Sarajevu i to je bila prava uvertira za meč sa Širokim Brijegom. Uvijek su susreti ova dva kluba u Bijeljini bili obostrano otvoreni, a ubijeđen sam da će tako biti i ovaj put. Vjerujem da će biti dosta golova, a neka lopta jedan put više završi u mreži gostiju. Očekujem pobjedu", rekao je trener Srđan Bajić.

Nekadašnji igrač Sarajeva, a sad šef struke Radnika kaže da za ovaj meč ne priprema posebnu taktiku.

"Imamo dosta informacija o igračkom kadru Širokog Brijega i nema potrebe da se posebno spremamo za ovaj susret. Za nas je ovaj duel kao i svaku drugi, jer želimo da se nadigravamo i da osvajamo bodove", dodao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti