Bajić: Znamo gdje je Sarajevo najopasnije ali i najranjivije

Drina dočekuje Sarajevo

Bajić: Znamo gdje je Sarajevo najopasnije ali i najranjivije

Adnan Beganović

U najtežem mogućem trenutku Drini u goste dolazi jedan od kandidata za titulu. Sarajevo je apsolutni favorit uoči ovog meča, dok u taboru Drine vjeruj da mogu iznenaditi gostujući tim.

"Pozicija na tabeli, kao i  zadnju rezultati ne ostavljaju nam mnogo izbora. Morat ćemo da napadnemo Sarajevo. Pokušat ćemo ih iznenaditi i pripremamo se za ovaj susret. Nismo imali dovoljno vremena, ali bez obzira na to smatram da je moj tim sposoban da se na adekvatan način suprostavi Sarajevu", smatra trener Drine Srđan Bajić.

On neće moći da računa na Slavka Ćulibrka koji ima crveni karton, ali ne krije da je dobro skenirao igru narednog rivala.

"Znamo gdje je Sarajevo najopasnije, ali i gdje je najranjivije. Pokušat ćemo te njihove neke nedostatke da iskoristimo i da dođemo do povoljnog rezultata. Za nas bi i jedab bod bio dober rezultat", zaključio je Bajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti