Bajraktarević: Ako ne odem u Norvešku, vraćam se u Čelik

Nakon odlaska iz tuzlanske Slobode

Bajraktarević: Ako ne odem u Norvešku, vraćam se u Čelik

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u dosadašnjem dijelu priprema odigrali su tri pripremne utakmice protiv Budućnosti, Rudara i Mladosti. Zeničani će u subotu u Zenici dočekati ekipu Goražda, a za sljedeću sedmicu je najavljen odlazak na desetodnevne pripreme u Međugorje.

Šef stručnog štaba Boris Pavić zadovoljan je dosadašnjim radom nogometaša, a priznaje da mu nedostaju još dva igrača, na poziciji bočnog, te još jedan zadnji vezni. Zeničani bi u narednim danima mogli vratiti svog bivšeg igrača Semira Bajraktarevića, koji je nakon što je raskinuo ugovor s tuzlanskom Slobodom slobodan igrač, ali i sa konkretnom ponudom iz inostranstva što je potvrdio i za SportSport.ba.

"Istina dugo sam u kontaktu s jednim klubom iz Norveške, veoma blizu sam dogovora, ali sada je u igri i moj povratak u Čelik što me posebno raduje. Iskreno u Zenici mi je bilo najljepše u karijeri, odigrao sam dvije odlične sezone, ostao sam u dobrim odnosima sa svim ljudima i igračima Čelika, tako da ako ne odem u Norvešku sigurno se vraćam u Čelik. Razgovarao sam s trenerom Pavićem, koji je na mene ostavio odličan utisak, te bi u narednim danima trebao i zvanično znati gdje nastavljam svoju karijeru", kazao je za naš portal Bajraktarević.

Semir Bajraktarević 27-godišnji je igrač rođen u Sarajevu, a u svojoj karijeri je igrao za SAŠK Napredak, Sarajevo, Čelik i Slobodu. Ovaj nogometaš može popuniti sve pozicije u veznom redu, a u prošloj polusezoni u dresu tuzlanske Slobode odigrao je 12 utakmica uz jedan postignuti pogodak.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.