Veznjak Čelika nakon utakmice sa Zvijezdom

Bajraktarević: Kup nam je mnogo bitniji od prvenstva

D. Kurbegović

NK Čelik slavio je u 22. kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv gradačačke Zvijezde rezultatom 3:1. 

Jedan od onih koji uvijek da sve od sebe na terenu je i Sarajlija, Semir Bajraktarević. Veznjak Čelika ovaj put u igru je ušao u drugom poluvremenu i od tog trenutka ekipa sa Bilinog Polja zaigrala je mnogo bolje. 

"Utakmica je bila teška. Znali smo da nas očekuje teška utakmica nakon što smo igrali u ritmu srijeda-subota. Šef nas je upozorio da će biti teška utakmica. Kada smo shvatili da moramo dati sve od sebe tada je došao i rezultat," rekao je Bajraktarević i dodao: 

"Dogovor je bio da odradimo Zvijezdu. Ima vremena da se odmorimo i spremimo za Travnik. Gostovanje na Piroti će biti teško, ali neka pobijedi bolji. Nas čeka i Kup utakmica koja nam je mnogo bitnija, mada moramo vrebati svoju šansu i u prvenstvu," riječi su Bajraktarevića. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.