Bajramović će igrati protiv Irana
Bajramović ne osjeća bolove u palcu

Uprkos protivljenju Eintrachta

Bajramović će igrati protiv Irana

Zlatan Bajramović, veznjak Eintrachta iz Frankfurta odazvaće se selektoru Miroslavu Ćiri Blaževiću za prijateljsku utakmicu protiv Irana, koja je na rasporedu 12. avgusta na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase – Koševo.

Njegov klub, Eintracht iz Frankfurta protivio se dolasku na okupljanju i svim silama su pokušali spriječiti našeg reprezentativca da se pojavi u Sarajevu. Čak su početkom sedmice u Nogometni / Fudbalski savez Bosne i Hercegovine dostavili i pismenu odluku kako naš internacionalac ne može odgovoriti reprezentativnim obavezama i to zbog povrede.

Ipak, Bajramović je insistirao na dolasku. Obzirom da je odradio posljednja četiri treninga bez problema, te da ne osjeća bol u palcu, potvrdio je svoj dolazak, te će biti na raspolaganju selektoru Blaževiću, što će vjerovatno obradovati Ćiru, ali i armiju naših navijača koji su bili zabrinuti za Bajramovićevu karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.