Bajramović na tribinama

Ćiro ostao bez džokera

Bajramović na tribinama

Reprezentativci Bosne i Hercegovine sinoć su odradili trening na stadionu u Jerevanu, po vrlo sparnom vremenu, a Ćiro je ostao dosljedan sebi i nekoliko puta promijenio mišljenje o izboru prvih 11.

Ipak, kako se čini, selektor se odlučio da će susret početi sa Supićem na golu, te sa Muratovićem u veznoj liniji, a napad će predvoditi Edin Džeko i Vedad Ibišević. Nažalost, danas protiv Armenije u sastavu neće biti Zlatana Bajramovića, koji je zbog povrede otpao iz kombinacija.

"Bajramović je trebao biti naš džoker sa klupe, ali nažalost neće biti spreman za popodnevnu utakmicu. Nisam ga htio forsirati, jer mi je potreban samo potpuno spreman, a želim ga osposobiti za susret u srijedu u Zenici sa Turskom", rekao je iz Jerevana za SportSport.ba selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević.

"Ostali igrači su u pogonu i spremni čekaju susret. Velika je sparina ovdje, ali smo se mi navikli na sve. Dobra je stvar što je travnjak u odličnom stanju, a to nam odgovara da razvijemo svoju igru", dodao je Blaćević.

Reprezentativci su trenutno na odmoru, nakon kojeg će na ručak, pa pravac nacioanlni stadion Armenije, gdje u 17 sati počinje dugo očekivana utakmica, koju će te moći u tekstualnom prenosu pratiti na SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.