Bajro Spahić: Nisam bio u kombinacijama

FK Željezničar

Bajro Spahić: Nisam bio u kombinacijama

Tokom ove sedmice ostanci ili odlasci igrača u FK Željezničar glavni su posao za Amara Osima i za igrače kojima je ugovor istekao.

Prvi odlasci bilježe se u novinarske notese, a bilježnica je ispunjena sa imenima Spahića, Peraka i Mešića.

Bajro Spahić je jedan od onih koji nije dogovorio nastavak saradnje. Iako nije bio standardan u sastavu Plavih sa Grbavice, njegov boravak je bio izrazito turbulentan u Dolini ćupova. Lom noge, a prije toga i nakon tog događaja dobre igre na pripremama uz stalno grijanje klupe nije nešto što će B. Spahić tek lako zaboraviti.

Samo za SportSport.ba ovaj igrač govori o svom odlasku sa Grbavice.

"Obostrana je želja bila za prekidom saradnje. Ja sam već odavno vidio u zadnjim utakmicama da nisam u kombinacijama. Amar ima svoju viziju, u igri je bio Lazar Popović, uglavnom nisam vidio svoju šansu", kaže Bajro Spahić te dodaje:

"Možda se nisam ni ja dovoljno trudio, ali ostaje činjenica da nisam niti dobijao šanse. Kada je u pitanju nova destinacija, znat će se sve u narednih 15 dana". kazao je Spahić nakon prekida saradnje sa Željezničarom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.