Bajro Spahić novi igrač Željezničara

Plavi otputovali za Međugorje

Bajro Spahić novi igrač Željezničara

Fudbaleri sarajevskog Željezničara otišli su danas put Međugorja, gdje će obaviti nastavak priprema za drugu polusezonu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Plavi sa Grbavice dobili su pojačenje iz hrasničkog Famosa. Riječ je Bajri Spahiću, koji je potpisao ugovor na godinu i po sa klubom sa Grbavice.

"Da, potpisan je ugovor sa Spahićem. Također, stigli su nam svi papiri za golmana Božidara Radoševića, koji je došao na posudbu iz splitskog Hajduka. Osim toga, čekamo da se završi papirologija za Gorana Peraka, koji će također biti naše pojačenje", kaže sportski direktor Željezničara Dželaludin Muharemović za SportSport.ba.

"Bilo je govora i o dolasku Mustafe Kučukovića na posudbu iz Grenoblea, ali kako je istekao prelazni rok, taj je transfer sada nemoguće i ostvariti", dodao je Muharemović.

Sarajevska ekipa će iz Međugorja u subotu put Splita, gdje je planirana prijateljska utakmica sa Hajdukom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.