Baka: Tužit ću sve one koji su objavili da sam psovao Odovića!
Trener aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine Blaž Slišković izrevoltiran je pisanjem pojedinih medija i portala kako je navodno danas tijekom utakmice uputio teške riječi i psovke svom kolegi Milomiru Odoviću.

"Odović i ja smo veliki prijatelji i jako poštujemo jedan drugoga"

Baka: Tužit ću sve one koji su objavili da sam psovao Odovića! · Ekskluzivno

Povodom današnjih natpisa pojedinih medija kako je tijekom utakmice između Zrinjskog i Željezničara koja je završila pobjedom gostiju 0:1 Blaž Baka Slišković navodno uputio teške riječi i psovke svom kolegi Milomiru Odoviću, trener aktualnog prvaka BiH bio je jako ljut i za SportSport.ba povodom tih natpisa dao ekskluzivnu izjavu.

"Pa ovo što pojedini mediji i portali pišu i objavljuju je van svake pameti! Ja da psujem svog kolegu i prijatelja na suparničkoj klupi? Nikada u životu takvo nešto nisam uradio niti mi je palo na pamet. Postoji snimak na kojem se jasno da razaznati da se ne radi o mom glasu, nego o glasu koji je došao s tribina. Čuo sam se s Odovićem i njega je začudilo to senzacionalističko pisanje pojedinaca, pa Oda i ja smo veliki prijatelji! Nikada u životu ne bih sebi dopustio da tako nisko padnem"!

"Moram reagirati na ovakve stvari i na ovakve tekstove i pisanja, ovo je prešlo svaku granicu tolerancije. Ovo što je napisano direktno šteti meni i kao osobi i kao treneru. Ovo više nije nimalo ni zabavno ni smiješno" - u jednom dahu je izgovorio vidno izrevoltirani Baka.

"U ponedjeljak ću podnijeti tužbe protiv svih portala i protiv svih novinara koji su sebi dopustii da iznesu ovakve laži i bljuvotine" - završio je Baka Slišković svoje izlaganje na temu natpisa koji su se danas pojavili na pojedinim portalima.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Portali žive od lažnih vijesti. Kada bi pisali samo istinu nijedan ne bi egzistirao,
79 7
Edward NewGate
iskreno i meni se ucinilo da je to bila ova pijanica, ali ipak mislim da nije i da je glas došao s tribina.
20 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi