Baković i Pilav "češljaju" Brazil u potrazi za kampom

Traži se baza za Zmajeve

Baković i Pilav "češljaju" Brazil u potrazi za kampom

Predsjednik N/FS BiH Elvedin Begić i dio delegacije koja je prisustvovala žrijebanju grupa Svjetskog prvenstva u Costa do Sauipe danas su krenuli nazad ka Sarajevu.

U Brazilu su ostali generalni sekretar N/FSBiH Jasmin Baković i sekretar stručnog štaba reprezentacije Elmir Pilav koji će danas u u Salvadoru, 8. decembra u Cuiabi i 9. decembra. u Rio de Janeiru izvršiti pregled hotela, stadiona i trening terena koje je odredila FIFA. 

Još jedan pregled kampova za koje bi se mogli odlučiti za boravak, odnosno za bazu naše selekcije tokom Mundijala obaviće 10. i 11. decembra.

Konačni proces prijave trening kampa za sve asocijacije trajaće od 12. do 18. decembra ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.