Sušić ostaje još dvije godine

Baković: Uvjeren sam da ćemo nastaviti kontinuitet uspjeha

Generalni sekretar NFSBiH Jasmin Baković zadovoljan je postizanjem novog sporazuma sa selektorom A reprezentacije Safetom Sušićem.

"Sretni smo zbog nastavka saradnje sa starim-novim selektorom. Uvjeren sam da ćemo sa Sušićem nastaviti kontinuitet uspjeha koje smo imali i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", kazao je Baković.

Sastanak je trajao četiri i po sata, pa se ne može reći da je lako došlo do sporazuma?

"Može se reći da je sjednica dugo trajala, ali treba znati da je prije same rasprave o uslovima novog ugovora bilo svakako govora i o analizi onoga što se uradilo u Brazilu. Dugo je trajalo, ali završni dio je kraće trajao neko onaj prvi dio", dodao je generalni sekretar našeg Saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.