Balajić poslije dramatične generalke: Bilo je startova koje ni ja ni Feđa nismo željeli

Trener Posušja

Balajić poslije dramatične generalke: Bilo je startova koje ni ja ni Feđa nismo željeli

Eldar Ganibegović

Generalku pred početak proljetnog dijela sezone u m:tel Premijer ligi danas su odigrali Velež i Posušje.

Susret je završen bez pogodaka, a obilježilo ga je i dosta tenzija te grubih startova s obje strane.

Nakon utakmice pred kamere je stao trener Posušja Stipe Balajić koji je istakao da je zadovoljan

"Prvenstvo je napokon blizu. Čekali smo već tri mjeseca da to počne. Shvatili smo i jedni i drugi maksimalno ozbiljno ovu utakmicu. Bilo je možda par startova što ni ja ni Feđa (Dudić, op. a) nismo željeli i opasnih. Nadam se da se niko nije ozbiljnije povrijedio", rekao je Balajić pa dodao:

"Na kraju sitaucija je bilo i pred našim i pred golom Veleža. Nekakav realan rezultat, ali najbitnije od svega je da smo bili dobri u toj fazi odbrane kad nismo imali loptu, da smo bili kompaktni. Falilo nas je malo više u završnici kad smo imali te polukontre i kontre, ali sve u svemu mislim da su momci dobro odradili ovaj zadnji pripremni susret i sad ćemo krenut u osvježavanje totalno ekipe do te prve utakmice u Bijeljini."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitke i jednima i drugima. Sretno i Veležu, a naravno sretno i nama", poručio je trener Posušja.

Prvu utakmicu u proljetnom dijelu sezone Posušje igra za osam dana na gostovanju kod Radnika, direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Da nisam pročitao ovaj tekst i poslušao ovu izjavu, koja je 1/5 vijesti na isti događaj, pomislio bih da su ovi iz Posušja neprijatelji i došli su polomiti neke naše ovdje. Zato vas molim da to ne radite. Da ne izvještavate toliko jednostrano
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi