Balakov: Sarajevo može do naredne faze takmičenja

Iznenađen igrom Sarajeva

Balakov: Sarajevo može do naredne faze takmičenja

Adnan Beganović

Večeras će na Koševu revaš susret 2. prekola Evropske lige odigrati Sarajevi i Levski. Fudbaleri Levskog iz prvog susreta imaju minimalnu prednost (1:0), a legendarni bugarski fudbaler Krasimir Balakov smatra da bordo momčad ima realne izgleda za plasman u narednu fazu takmičenja.

"Iskreno, prednost je na strani Levskog, ali Sarajevo može proći u narednu fazu takmičenja. Bugarska momčad ima problema jer ima novog trenera i mnogo novih igrača", za Sport je izjavio Krasimir Balakov.

Nekada sjajni fudbaler, a danas trener, iznenađen je igrom koju su pružili bordo momci u prvom susretu u Sofiji.

"Pozitivno sam iznenađen igrom Sarajeva u prvom susretu. Fudbaleri Sarajeva dobro su parirali protivniku, koji nije uspio pokazati svoju igru. U svim linijama fudbaleri Sarajeva su dobro stajali i bili su jako opasni u napadu", zaključio je Balakov.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.