Bale: Alvaro, hvala ti za sve

Velšanin poželio sreću saigraču u nastavku karijere

Bale: Alvaro, hvala ti za sve

D. Vejo

Fudbaleri Reala iz Madrida jučer su u pretposljednjem kolu Primere na svom terenu savladali ekipu Valencije 3:2. Pored rezultata, meč je imao i još jedno značenje. Španac Alvaro Arbeola oprostio se od Santiago Bernabeua i završio svoj sedmogodišnji staž u Madridu.

Svi prisutni na Bernabeu poklonuli su se Špancu koji je na poziciji desnog beka u svakoj utakmici davao svoj maksimum. On će od ljeta potražiti novu sredinu iz razloga što Galaktikosi nisu produžili saradnju sa njim. Naime, podršku skoro pa bivšem saigraču uputio je i jedan od najboljih igrača svijeta koji je ujedno i njegov saigrač u Realu. 

"Mnogo mi je žao što odlazi, on je odličan igrač ali i čovjek. Hvala ti Alvaro za sve što si učinio za naš tim", napisao je na jednoj od društvenih mreža krilni napadač Reala, Gareth Bale.

U posljednjem kolu, fudbaleri Reala gostovat će ekipi Deportiva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi