Bale će zaigrati u uzvratu protiv Milana

Velšanin se oporavio

Bale će zaigrati u uzvratu protiv Milana

Edmir Škorić

Gareth Bale, brzonogi lijevobočni nogometaš Tottenhama, bit će spreman za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Milana, tvrde engleski mediji.

Bale nije bio u sastavu Spursa koji je s 1:0 (gol Petera Croucha) savladao Milan na San Siru, a razlog njegova odsustva je povreda leđa. Tottenhamov menadžer Harry Redknapp vjeruje da bi Velšanin mogao zaigrati u uzvratu koji će se odigrati na White Hart Laneu 9. marta.

"Svima nam je drago zbog njegovog povratka. Očekujem da bude spreman za izuzetno važnu utakmicu s Milanom", kazao je Redknapp.

Bale, koji je sve svoje kvalitete pokazao upravo u Milanu (protiv Intera u grupnoj fazi Lige prvaka), pauzira od 22. januara ove godine, odnosno od povrede zadobivene u duelu sa Newcastleom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.