Bale: Ovo je meč dvije reprezentacije, a ne dva čovjeka

Velšanin pred meč sa Portugalom

Bale: Ovo je meč dvije reprezentacije, a ne dva čovjeka

D. Vejo

Polufinale između Velsa i Portugala za Garetha Balea i Cristiana Ronalda i više je od utakmice.

Za njih, ovo je susret dva klupska prijatelja, dva cimera i dvojice igrača koji posjeduju izrazit fudbalski talenat. Za Vels, ovo je sjajan uspjeh na korak su do finala. Mediji bruje o tome kako je ovo susret dva gladijatora međutim, viđenje svega ovoga rekao je i sam Velšanin.

"Ovo nije utakmica dva igrača, već dvije reprezentacije koje su zaslužemo tu gdje jesu. Igra se 11 protiv 11, a ne jedan na jedan. Mi ćemo dati sve od sebe da stignemo do finala, tako će i oni. Neka bolji prođe dalje", rekao je jedan od najboljih igrača svijeta, Gareth Bale.

Bale ili Ronaldo, saznat ćemo za nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi