Bale poslao poruku podrške Ronaldu

Oglasio se Velšanin

Bale poslao poruku podrške Ronaldu

D. Vejo

Sve je počelo fino, a onda muk od strane portugalskih navijača na tribinama u Parizu nakon svega 15-ak minuta igre. Povrijedio se Cristiano Ronaldo.

Portugalac je prvo izašao sa terena, a onda je na isti ponovo ušao sa steznjakom na nozi ali nije izdržao. Povreda je ozbiljnije prirode i morao je vani. U tom trenutku, svi Portugalci uhvatili su se za glavu. Među prvima koji je uputio podršku Ronaldu, bio je njegov saigrač iz Reala.

"Ne mogu gledati Ronalda kako u suzama izlazi sa terena. Ovo je veliki nedostatak za Portugal. Nadam se da će sve biti dobro", napisao je na svom tviter profilu Velšanin, Gareth Bale.

Podsjetimo, njega je zamijenio Quaresma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti