Bale progovorio o vremenu provedenom u Realu
FOTO - EPA

Bale progovorio o vremenu provedenom u Realu

A. Beganović

Gareth Bale je napustio Real Madrid gdje u posljednje dvije sezone u najmanju ruku nije uživao.

Nakon mnogo nesuglasica i teških riječi koje su pale, Bale se odlučio vratiti u Tottenham iz kojeg je stigao u Madrid.

Za otočke medije je progovorio o vremenu provedenom u Realu i rekao je da ne žali što je bio dio madridske porodice i pored problema koje je tamo imao.

Ne, ne kajem se zbog vremena provedenog u Realu. Ja samo igram fudbal. To je sve što sam rekao. Ponavljam, ne kajem se zbog onog što sam učinio. Znam šta mislim o sebi, moja porodica zna ko sam i to je sve do čega mi je stalo", istakao je Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Naravno, preselivši se u drugu kulturu, u drugu zemlju, odrastao sam kao osoba, a da ne spominjem i napredak u fudbalskom smislu. Jednostavno naučite da se nosite sa situacijama u kojima ste se našli. Bilo je napetih trenutaka, bio sam izviždan tokom utakmice. Ali, naučio sam se nositi s tim stvarima, a ne uzimati ih k srcu. Fudbal je ono što volim raditi. Morate pokazati svoj maksimum i ponekad je to sve što možete uraditi", dodao je Bale.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi