Bale se za Belgiju priprema na neobičan način

Bale glumio golmana

Bale se za Belgiju priprema na neobičan način

Svestrani Gareth Bale je, čini se, počeo s mnogo više entuzijazma pristupati obavezama u dresu svoje domovine.

Iako mu je javnost u Velsu dugo zamjerala zbog slabijih partija koje pruža u reprezentaciji u odnosu na partije iz Londona a kasnije Madrida, Bale bi vrlo brzo mogao postati još veći miljenik navijača ove reprezentacije.

Na pripremama koje njegova reprezentacija obavlja pred susret sa Belgijom u okviru naše grupe, Gareth Bale se uvježbavao i kao golman! 

Iako u javnost još uvijek nije procurio video klip Baleovih odbrana sa današnjeg treninga, možemo se prisjetiti jedne spektakularne parade na treningu njegovog bivšeg kluba, Tottenhama. Zna da brani, nema šta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.