Bale: Walcott je brži od mene
Duel Walcotta i Balea

Bale: Walcott je brži od mene

Krilni igrač Tottenhama, Gareth Bale istakao je kako je njegov bivši saigrač, Theo James Walcott brži od njega, iako je svima poznato sa kakvim trkačkim sposbostima raspolaže reprezentativac Velsa.

Gareth Bale i Theo Walcott zajedno su nastupali za Southmamptonu, te odlično poznaju jedan drugog. 21-godišnji igrač Tottenhama smatra da je njegov bivši saigrač brži od njega.

"Ukoliko postoji neki fudbaler brži od mene, onda je to definitivno Walcott. Bili smo cimeri kada smo igrali u Southamptonu i verujem da je brži od mene", rekao je Gareth Bale.

"Dobri smo prjatelj i redovno smo u kontaktu", dodao je velški reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.