)
Baljić: Hajrović je moderno lijevo krilo

Turski mediji mišljenje potražili kod Elvira Baljića

Baljić: Hajrović je moderno lijevo krilo

Elvir Baljić i danas uživa status zvijezde u Istanbulu. Mediji na Bosforu posljednjih dana zaokupljeni su najviše Izetom Hajrovićem i njegovim prelaskom u Galatasaray, pa su mišljenje potražili upravo kod Baljića.

„Nije se davno priključio reprezentaciji. Odličan fudbaler, moderno lijevo krilo sa razornim udarcem lijevom nogom što je demonstrirao u Slovačkoj. Na pravi način je startovao u nacionalnom dresu i siguran sam da se radi o budućoj bosanskohercegovačkoj zvijezdi,“ kazao je Baljić, te dodao:

„Nisam siguran da će baš sad preći u Galatasaray. Nedavno sam u jednom trgovačkom centru sreo Roberta Mancinija, malo smo porazgovarali i rekao mi je da Galatasaray nije poslao ponudu za Hajrovića.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti