Baljić: Moji momci 90 minuta nisu stali

Trener Tuzla Cityja zadovoljan nakon pobjede

Baljić: Moji momci 90 minuta nisu stali

Tuzla City je danas na Tušnju u okviru 17. kola Premijer lige BiH upisao važnu pobjedu, nad Čelikom rezultatom 1:0.

Očekivano, nakon utakmice trener domaćih Elvir Baljić je bio zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Poslije zadnje utakmice i gubljenja tri boda ovo nam je bila jako bitna pobjeda. Teren je bio loš, težak za obje ekipe... Ali čestitao bih svojim momcima na zalaganju, devedeset minuta nisu stali, ako budemo ovako igrali i borili se bićemo puno bolji u nastavku sezone", rekao je nakon meča trener Tuzla Cityja Elvir Baljić.

Pomoćni trener Čelika, Jović, je istakao da Tuzla City slavio zasluženu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitao bih kolegi i protivničkoj ekipi na pobjedi. Mi smo utakmicu izgubili još u prvom poluvremenu nismo bili agresivni, nismo prenijeli na teren ono što smo se dogovorili. Kada se sve sabere i oduzme, Tuzla City je bio bolji za taj jedan gol i zasluženo slavio pobjedu", istakao je Jović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

simin_han
Loš si trener totalno veze nemaš .
3 0
K79
teren je bio sasvim korektan za igru nego ti si Balja loš
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi