Baljić: Možemo biti zadovoljni

I Balja debitovao na klupi Zmajeva pobjedom

Baljić: Možemo biti zadovoljni

Osim selektora Safeta Sušića, svoj debi sinoć protiv Gane imao je i Elvir Baljić, kao pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji legendarni napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine istakao je zadovoljstvo pobjedom, ali je napomenuo da je bilo teško igrati po vodom natopljenom terenu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.

"Iako se radilo se o prijateljskoj utakmici jako nam je bitno da smo krenuli sa pobjedom i to protiv jedne veoma jake reprezentacije. Igrači su dali maksimum, ali je bilo zaista teško po ovakvom terenu igrati", rekao je nekadašnji igrač Reala te dodao:

"Odigrali smo solidno i mislim da možemo biti zadovoljni cijelokupnom predstavom. Pred nama su dva mjeseca do naredne utakmice sa Švedskom i to ćemo vrijeme iskoristiti za traženje još nekih igrača, koji bi nam mogli koristiti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.