Baljić: Tužan sam, zaslužili smo pobjedu

Remi u tuzlanskom derbiju

Baljić: Tužan sam, zaslužili smo pobjedu

Sloboda i Tuzla City podijelili su bodove na Tušnju u meču 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iako odigran po izrazito teškom terenu, publika na Tušnju je mogla svjedočiti kvalitetnoj fudbalskoj predstavi koja je na kraju završena rezultatom 1:1.

Ovim rezultatom trener gostiju Elvir Baljić nije bio pretjerano zadovoljan.

"Tužan sam jer ovo nije realan rezultat. Mi smo igrali odlično, pogotovo u prvom poluvremenu u kojem smo stvorili niz prilika. Momcima se zahvaljujem na borbenošću, htjenju, ali to je fudbal... Nije se bilo lako vratiti na 1:0 po ovakvom terenu, bilo je i situacija u kojima smo mogli utakmicu preokrenuti u svoju korist i na kraju ubjedljivo slavili, mada, eto, nije ni bod loš", izjavio je Baljić nakon utakmice i dodao kako je njegov tim zaslužio pobjedu.

Naredno kolo za Tuzla City donosi duel sa Širokim Brijegom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bit će to teška utakmica. Široki Brijeg je odličan tim, ali naš cilj je da ovaj prvi dio sezone privedemo kako treba i nadam se da ćemo pobijediti", poručio je trener Tuzla Cityja.

Gol za Tuzla City u današnjem meču postigao je Ubiparip, dok je za Slobodu pogodio Bekić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GMOkokoshka
Balja legendo, pamtimo tvoje partije u repki. Veliki majstor, strasna ljevica. Sretno u trenerskim vodama
4 0
Avenue
Pamtimo tvojih 15 minuta u Realu haha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi