Ballack: Došao sam osvajati trofeje

Nakon povratka u Bayer

Ballack: Došao sam osvajati trofeje

Adnan Beganović

Sada već bivši fudbaler engleskog Chelseaja, Michael Ballack, vratio se u svoj nekadašnji klub Bayer iz Leverkusena, a za njemačke medije je rekao da želi sa Apotekarima uzeti titulu.

"Želim s Bayerom u naredne dvije godine postati njemački prvak. Uvijek sam se u deset proteklih godina borio za nacionalnu titulu, te želim da tako i ostane", rekao je Ballack za njemačke medije i dodao:

"Naravno, Bayern je najveći favorit, ali i Bayer ima potencijala i za bundesligaški trofej i za dobre rezultate u evropskom takmičenju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.