Ballack: Povratak Mourinha u Chelsea je odlična stvar

Bivši Mourinhov "vojnik" tvrdi

Ballack: Povratak Mourinha u Chelsea je odlična stvar

Edmir Škorić

Bivši igrač Chelseaja, Nijemac Michael Ballack podržao je povratak Josea Mourinha na Stamford Bridge.

Ballacka je Mourinho doveo u Chelsea 2006. godine, a njemački bivši reprezentativac vjeruje da je londonski klub učinio pravu stvar kada je Portugalca ovog ljeta vratio na Stamford Bridge.

"Ponovni povratak Josea Mourinha u Chelsea je fantastična odluka. On je sjajan karakter i veliki trener. Iza sebe ima sjajne rezultate. Nikada nije loš potez vratiti se u klub kao što je Chelsea", rekao je Ballack, dodavši:

"Chelsea je sjajan klub. Osvojili su Ligu prvaka prošle godine, a ove Evropsku ligu. Novac će biti prava stvar za Mourinha, navijači ga vole, ima punu podršku u Engleskoj čak i onih koji ne navijaju za Chelsea. Sveukupno je to sjajno za njega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije