Balotelli dobija veliko pojačanje u Nici

Dolazi mu stari poznanik

Balotelli dobija veliko pojačanje u Nici

Italijanski napadač Mario Balotelli mogao bi dobiti veliko pojačanje u napadu Nice.

Radi se o njegovom starom poznaniku iz Intera Wesleyju Sneijderu koji je slobodan igrač i navodno je u pregovorima sa ovm francuskom ekipom.

Podsjetimo da su njih dvojica skupa u Interu osvojili Ligu prvaka 2010. godine kada su u finalu na stadionu Santiago Bernabeu porazili Bayern Minhen sa 2:0.

Sneijder se ranije poveziva sa prelaskom u MLS ligu, ali čini se da će ipak na kraju ostati u Evropi. Njegova posljednja destinacija bio je turski Galatasaray koji je raskinuo ugovor s njim godinu dana prije vremena. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno da bi Sneijder svojim iskustvom i znanjem doprinio boljim partijama Nice, a da bi također veoma dobro 'hranio' loptama Balotellija te da bi njih dvojica bili sjajan tandem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi