Balotelli: Džeko, Tevez i ja smo najbolji

"Skromni" Italijan

Balotelli: Džeko, Tevez i ja smo najbolji

Edmir Škorić

Kontroverzni mladi italijanski napadač koji igra u Manchester Cityju, Mario Balotelli, tvrdi da Wayne Rooney nije najbolji napadač u Manchesteru.

Tako je Balotelli nastavio kritizirati igrače u Engleskoj. Podsjetimo da je za Arsenalovog mladog veznjaka Jacka Wilsherea kazao kako "nikad nije čuo za njega", kada je ovaj završio drugoplasirani u italijanskoj anketi za najbolje mlade igrače u Evropi.

Sada se na meti Balotellija, koji inače nikog ne štedi, našao i engleski reprezentativac Wayne Rooney.

"Rooney je vrlo dobar igrač, ali ne i najbolji napadač u Manchesteru. Pa, naš napadački tandem Balotelli - Tevez - Džeko je najbolji na svijetu. Mi smo najjači. Bolji smo čak oi od Barcelone i Real Madrida", kazao je Balotelli koji je, podsjetimo, napao i Josea Mourinha, rekavši kako je primitivan i kako je Roberto Mancini deset kilometara ispred njega u ljudskom smislu.

Nije imao milosti niti prema Rafaelu Benitezu, bivšem treneru Intera koji je naslijedio Josea Mourinha.

"Benitez mi je rekao: 'Ti si četvrti izbor za napadača, poslije Milita, Eto'a i Pandeva'. Na to sam mu odgovorio: to je to, ćao...".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti