"Balotelli i Felipe Melo su najgore osobe koje znam, a objasnit ću vam i zašto mrzim Inter"

Chiellini otkrio mnogo tajni u autobiografiji

"Balotelli i Felipe Melo su najgore osobe koje znam, a objasnit ću vam i zašto mrzim Inter"

E. Čaušević

Defanzivac Juventusa, Giorgio Chiellini, naredne sedmice će zvanično pustiti u prodaju svoju autobiografiju koja je već izazvala razne komentare u italijanskog javnosti.

Chiellini je potvrdio da će knjiga naredne sedmice biti u prodaju, a svu zaradu će proslijediti u humanitarne svrhe. Defanzivac Stare dame dao je intervju za La Repubblicu i govorio je o nekim stvarima koje će se moći pročitati u njegovoj autobiografiji.

Najviše pažnje izazvala je činjenica da je itekako negativno pisao o svom bivšem saigraču iz reprezentacije Mariju Balotelliju. Chiellini očito nema dlake na jeziku, te napisao sve ono što mu "leži na srcu".

"Dvojica igrača su me baš razočarala i sve sam to napisao u autobiografiji. Balotelli je negativna osoba i nema poštovanja prema ostalim saigračima. Sjećam se tokom Kupa Konfederacija u Brazilu 2013. godine nije uopšte bio zainteresovan za igru ili bilo šta, tada je baš zaslužio šamar", rekao je Chiellini i nastavio.

"Neki ljudi misle da je on bio među pet najboljih napadača na svijetu, ali ja ga ne bih svrstao ni među najboljih 20. Ipak, i pored njega je postojao još neko gori, a to je Filipe Melo. On je zaista najgori od najgorih. Ne podnosim ljude koji nemaju poštovanje prema drugima i uvijek traže neku svađu i tuču. Tada sam direktoru kluba rekao da je on trula jabuka i loš čovjek".

Chiellinija su pitali kako će se ponašati ako se ove sezone sretne na terenu s Balotellijem u okršaju Juventusa i Brescije.

"Ma nema se tu šta reći. Igrat ću protiv njega kao i protiv svih. Ne mogu sa svima biti najbolji prijatelj, ali samo njih dvojica su otišla iznad granica koje se ne smiju preći".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iskusni defanzivac Juventusa u knjizi piše i o Interu, te je još jednom potvrdio da zaista mrzi taj klub.

"Ne želim da me neko pogrešno shvati. Mrzim taj klub u sportskom aspektu baš kao što Jordan mrzi Detroit Pistonse", zaključio je Chiellini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Grande Giorgio King Kong !!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi