"Balotelli je ostao jer je Marseille nudio siću za njega"

I naredne sezone u Nici

"Balotelli je ostao jer je Marseille nudio siću za njega"

E. Čaušević

Predsjednik Nice, Jean-Pierre Rivere, sinoć je potvrdio da Mario Balotelli neće napustiti klub, te da će i naredne sezone nositi dres ove ekipe.

Balotelli je imao veliku želju da napusti Nicu ovog ljeta, a na kraju prošle sezone se čak oprostio od navijača. Iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda na kraju nije uspio da postigne dogovor sa zainteresovanim klubovima.

Najveći interes za Super Marija pokazao je Marseille koji je sedmicama pregovarao s Nicom. Ipak, klubovi se na kraju nisu uspjeli dogovoriti oko visine obeštećenja, a Rivere je otkrio da Marseille jednostavno nije želio platiti sumu koju je tražila Nica.

"Mario je želio u novoj sezoni igrati u Evropi i bio je spreman da ide. Više od dva mjeseca smo dobijali ponude raznig klubova, ali nije došlo do dogovora. Marseille je nudio najviše 2,5 miliona eura što je za nas neprihvatljivo. Kasnije su nudili Cabellu u zamjenu, ali i to smo odbili. Vjerovali smo da Mario vrijedi više i dalje tako mislimo", rekao je Rivere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi