Balotelli: Jedva čekam da se odužim Prandelliju za povjerenje

Neće ostaviti momčad na cjedilu, kao što je u Cityju radio tokom sezone...

Balotelli: Jedva čekam da se odužim Prandelliju za povjerenje

A. Haznadarević

Napadač Manchester Cityja i reprezentacije Italije Mario Balotelli, poručio je svom selektoru Cesareu Prandelliju da će mu se odužiti za povjerenje koje mu je ovaj poklonio.

Mario je ove sezone imao veliki broj ispada, a najgore što jedan trener može doživjeti od svog igrača je da ga iznevjeri u teškoj utakmici i bude iskljućen, a Balotelli je u nekoliko navrata takvu scenu priredio svom treneru Robertu Manciniju.

"Ovo je moja životna prilika. Mislim da sam odradio dobru klupsku sezonu, a moje greške i problemi su posljedica mladosti i neiskustva", kaže Balotelli i dodaje:

"Poput Roberta Mancinija u Manchester Cityju, i selektor reprezentacije ima povjerenje u mene i jedva čekam da mu se na tome odužim na terenu. Poručujem svima da neću iznevjeriti momčad i ostaviti je s desetoricom", zaključuje mladi napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.